Nyheter

Oslo kommune gir støtte til mobile ladeløsninger

Vi gleder oss over tilskuddsordningen fra Oslo og oppfordrer andre kommuner til å gjøre tilsvarende.

Oslo kommune ser at tilgangen på strøm er en utfordring for mange anleggsplasser. Derfor innfører de en støtteordning for batteribanker og mobile ladeløsninger! Ta kontakt for å høre hva Eldrift kan tilby!

Eldrift får 8,3 millioner til å utvikle hurtigladere for anleggsmaskiner

Enova støtter prosjekt ledet av Eldrift.

Prosjektet går ut på å utvikle og teste mobile lade- og batteriløsninger for elektriske anleggsmaskiner. Der andre konsepter går ut på å tilby én stor batteri- og ladeløsning sentralt plassert på anleggsplassen, har Eldrift kommet opp med et konsept hvor flere mindre og kompakte hurtigladere plasseres rundt omkring på anleggsplassen i nærhet til de ulike anleggsmaskinene. Laderne kan flyttes rundt av maskinen selv ved behov.

Grønn Plattform - etablering av hovedprosjekt «Klimakutt i vegbygging».

Forprosjektet «Samarbeid for å akselerere overgangen til utslippsfrie bygge- og anleggsprosjekter - gjennom prosjektets livsløp», går over i neste fase – Etablering av hovedprosjekt «Klimakutt i vegbygging».

Forprosjektet har bestått av et sterkt og aktivt konsortium bestående av Integrate Renewables AS, Eldrift AS, VIA - Vital Infrastruktur Arena og Solenergiklyngen.

Eldrift får midler fra Grønn Plattform

Skal akselerere overgangen til utslippsfrie bygge- og anleggsprosjekter.

Grønn Plattform er en ny statlig satsing som gir støtte til forsknings- og innovasjonsdrevet grønn vekst. Hensikten er å skape grønne jobber og en mer bærekraftig fremtid

Totalt ble det sendt inn over 400 søknader om støtte forprosjekt på Grønn Plattform, Integrate Renewables AS sin søknad som er et samarbeidsprosjekt med Eldrift AS, Solenergiklyngen og VIA ble en av de 93 prosjektene som fikk støtte.

Fra ord til handling

Endelig kan vi vise frem vår stolthet – 50kW DC-DC laderen som er installert i #iRenekraftcontainer! De første kundene har besøkt oss og vist stor interesse for nyheten. Stor takk til Integrate Renewables for moderne teknologi som gir rom for fleksible løsninger. 
 
Konteineren har også 44 kW AC med Type2 lading som blant annet Renault Zoe kan bruke.
 
Ta kontakt for en ladeprat på eldrift.no

Slik skal modulære ladeløsninger få fart på elektrifiseringen av anleggsmaskiner

Møt IRene Kraftcontainer!

I samarbeid med Bosch Rexroth har Eldrift utviklet en prototype i Integrate Renewables sin IRene Kraftcontainer. Den skal være ferdig nå i desember, med pilottesting i 2021. DC-DC teknologien, som Eldrift utvikler, egner seg også andre plasser der det er likestrøminfrastruktur som solceller og/eller batterier. 

Les hele saken på tu.no

Breimyra 9, 4344 Bryne

+47 47 46 65 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org. nr 924 971 053