Skip to main content

Ingeniør - Embedded Hardware

Vi søker engasjerte embedded hardwareingeniører som vil være med på utviklingen av våre mobile ladeløsninger. Du vil jobbe tett med et erfarent team av utviklere og ingeniører for å designe, utvikle, teste og optimalisere maskinvare som gir enestående brukeropplevelser. Du har gjerne sterke elektroniske designferdigheter, liker utfordringer og en lidenskap for grønn teknologi.

Eldrift AS, Full-time, Bryne, Steinsund

Read more …Ingeniør - Embedded Hardware

Utviklere software – Frontend, Backend, Fullstack, Embedded

Vi søker engasjerte utviklere som vil være med på utviklingen av våre mobile ladeløsninger og tilhørende applikasjoner for alle digitale flater. Du vil jobbe tett i et erfarent team med ingeniører med å designe, utvikle, teste og optimalisere programvare og maskinvare som gir enestående brukeropplevelser. Du har gjerne sterke programmeringsferdigheter, liker utfordringer og en lidenskap for grønn teknologi.

Eldrift AS, Full-time, Bryne, Steinsund

Read more …Utviklere software – Frontend, Backend, Fullstack, Embedded

Prosjektleder

Vi søker etter en dyktig prosjektleder som vil være ansvarlig for å lede og koordinere leveranse og produksjons-prosjekter i vår organisasjon. Du vil spille en sentral rolle i å sikre at prosjektene våre er vellykkede ved å håndtere ressurser, tidsplaner og budsjetter. Den ideelle kandidaten har en solid forståelse av prosjektledelse, sterke kommunikasjonsevner og evnen til å samarbeide med tverrfaglige team.

Eldrift AS, Full-time, Bryne, Steinsund

Read more …Prosjektleder